donderdag 11 juni 2015

Camping Dans le jardin !!

Welkom op de site van onze mini camping Dans le Jardin!

Na lang nadenken hebben we de grote stap gezet; we gaan een mini camping beginnen!
2 jaar geleden hebben we het onze kinderen verteld dat we er over nadachten om een mini camping voor ons zelf te gaan beginnen. Ze waren meteen heel erg enthousiast. Misschien omdat we er gelijk bij vertelden dat er dan ook een zwembad bij kwam? Ik weet het niet, ze waren ieder geval erg blij. Nu nog natuurlijk een leuke naam verzinnen. De kinderen wilden de camping wel Timboektoe noemen, naar een leuke film over een Nederlands gezin die een camping begint in Frankrijk. Dan leek ons toch niet zo'n goed idee. Nee, het moest een naam zijn die meteen verteld dat je bij ons gezellig kan kamperen. Bij ons, in de tuin. En zo werd het dus "Dans le Jardin".

De camping is nog niet helemaal klaar, De bedoeling is dat we in de toekomst 3 plaatsen maken die we kunnen verhuren. Een pipowagen voor 2 personen en een kleine caravan erbij voor als er 1 of 2 kindjes meekomen. Een kermiswagen en ook nog een houten huisje.

Grote plannen, en we zijn er heel enthousiast over! Ik hoop natuurlijk dat jullie ook heel enthousiast worden en een vakantie bij ons "in de tuin" komen boeken.

Vanaf juli 2017 is de mini camping gereed voor de eerste gasten! De pipowagen is helemaal opgeknapt en omgetoverd tot een romantische plek om heerlijk te kunnen genieten van een rustige vakantie in het zuiden van de Bourgogne.

Yolanda, Rob, Anne en Koen
à bientot

pipowagen huren, frankrijk vakantie in een pipowagen, slapen in een pipowagen, op vakantie in een pipowagen

1 opmerking:

  1. Jeetje Yolanda wat ontzettend leuk zeg! En wat gaaf dat jullie dit doen. Wij kamperen altijd dus wie weet kunnen we nog wel eens langs komen :)

    BeantwoordenVerwijderen