donderdag 11 juni 2015

Camping Dans le jardin !!

Vandaag was een spannende dag!

Na lang nadenken hebben we de grote stap gezet; we gaan een mini camping beginnen! 2 weken geleden hebben we het onze kinderen verteld dat we er over nadachten om een mini camping voor ons zelf te gaan beginnen. Ze waren meteen heel erg enthousiast. Misschien omdat we er gelijk bij vertelden dat er dan ook een zwembad bij kwam? Ik weet het niet, ze waren ieder geval erg blij. Nu nog natuurlijk een leuke naam verzinnen. De kinderen wilden de camping wel Timboektoe noemen, naar een leuke film over een Nederlands gezin die een camping begint in Frankrijk. Dan leek ons toch niet zo'n goed idee. Nee, het moest een naam zijn die meteen verteld dat je bij ons gezellig kan kamperen. Bij ons, in de tuin. En zo werd het dus "Dans le jardin".

De camping is natuurlijk nog lang niet klaar, nee nog lang niet. De bedoeling is dat we 3 plaatsen maken die we verhuren. Een pipowagen voor 2 personen en een kleine caravan erbij voor als er 1 of 2 kindjes meekomen. Een houten huisje en een plek voor mensen die zelf met een caravan komen.

Grote plannen, en we zijn er heel enthousiast over! Ik hoop natuurlijk dat jullie ook heel enthousiast worden en een vakantie bij ons in de tuin komen boeken. Tot het gereed is voor de eerste gasten zal ik proberen om af en toe een blog te plaatsen met de vorderingen van de mini camping!

Groetjes Yolanda

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen